A Bluehost Magyarországon is kiválóan működik

Elkezdtünk írni egy blogot, de nem tudjuk, hogy publikáljuk? Esetleg szeretnénk vállalkozásunknak egy weboldalt létrehozni vagy egy webárúházat üzemeltetni, de nem tudjuk hogyan kezdjünk hozzá? Számos webszolgáltató van a piacon, akiken keresztül weboldalt hosztolhatunk, ám mindenekelőtt érdemes tájékozódni, hogy ki nyújtja a legkedvezőbb árakat és a legszélesebb szolgáltatási palettát.

A Bluehost szolgáltatásról

A Bluehost egy nagy amerikai cég és immáron több, mint kétmillió weboldalt hosztingoltak, így mondhatjuk, hogy óriási tapasztalattal rendelkeznek és értik a dolgukat. De vajon érdemes Magyarországról amerikai céget megbízni ilyesmivel?

Tekintettel a hatalmas tapasztalatra, gondolhatjuk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtanak és nem fogunk bennük csalódni, de ez még csak a jéghegy csúcsa. A magyar szolgáltatók szinte mindegyike valamilen apróságot lekorlátoz vagy nem tesz elérhetővé a felhasználók számára, amik önmagukban nem problémák, de mégis okozhatnak kellemetlenséget. Az amerikai cég mindemellett nemhogy elvesz a szolgáltatásokból, még számos ingyenes extra szolgáltatást is nyújt a csomagok mellé.

Milyen csomagot érdemes választani a Bluehost kínálatából?

Bármilyen méretű oldalt szeretnénk publikálni a Bluehoston biztosan találunk számunkra megfelelő csomagot. Már az alap opció is kitűnő választás lehet azok számára akik hobbiból szeretnének egy oldalt csinálni, esetleg a sajt cégjüket szeretnék publikálni. Ez a csomag már havi néhány dollártól elérhető.
Ha egy kicsit komolyabban bele szeretnénk menni a dolgokba, a VPS haladó felhasználásra készült. Erre más saját kiszolgáló környezetet és operációsrendszert is telepíthetünk.
Amennyiben teljesen profi szolgáltatásra vágyunk, lehetőségünk van dedikált szervereket is bérelni.

A Bluehost a csomagok mellé plusz extrákkal kedveskedik a felhasználóknak. Ilyen extrák lehetnek például az ingyenes IP cím, automatizált backup, SSL tanúsítvány CDN és még sok apróság.

Bluehost garancia

Ezeken felül a Bluehost pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Ha mégsem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, nem hozza az elvártakat vagy bárim gondunk támad, magyarázkodás nélkül beadhatjuk a visszatérítési kérelmünket, amire eddig még nem igazán volt precedens.
Összeségében a Bluehost egy rendkívül kiemelkedő webszolgáltató, nem meglepő, hogy a hazai kisebb vetélytársakat igen könnyedén félresöpörte. Annak ellenére, hogy nem hazai cég, bizalommal fordulhatunk hozzájuk, hisz a hatalmas tapasztalat és a pénzvisszatérítés garantálja a minőséget.