Három nyári öltözködési tipp iroda napokra!

A nyári meleg szerencsére kicsit több teret enged annak, hogy kreatívan öltözködjünk. Az irodai munkához azonban muszáj ezt is megfelelően elegánsan tenni, ami bizony gyakran nem is olyan egyszerű feladat. A következőben három tippet adunk arra, hogyan legyen egyszerre nyárias és mégis elegáns a megjelenésünk férfiként.

Sportzakó, ami mindig jól mutat

A nyári sport öltöny és zakó laza vonalvezetésével, mégis stílusos kialakításával remek választás a meleg napokra. Egyrészt már egy farmerral felvéve is elegáns hatást kelt, másrészt pedig a ténylegesen nyári zakókban nem lesz melegünk sem. Az ilyen zakókat akár már egy elegánsabb pólóval is viselhetjük, ami természetesen nem a megszokott T-shirt típust jelenti. Sok márka árusít olyan zakó alá is felvehető pólót, ami kényelmes, mégis sikkes hatást kelt.

Laza szövetnadrágok

A különféle szövetnadrág típusok között is bőven akadnak nyárra kifejezetten kényelmes modellek. Például a chino nadrág nem csak nagyon divatos most, de kiválóan mutat a sportzakóhoz és fiatalos lendületet ad a mindennapokban is – vagyis akár hétköznapokon is nyugodtan viselhetjük. Ezen kívül inggel párosítva választhatunk szövet rövidnadrágot is, már ha engedik a munkahelyünkön a rövid szárú nadrágokat. Ezek egyszerre lazák, mégis elegánsak, azonban itt figyeljünk oda arra, hogy a rövidnadrág hossza maximum térd felettig érjen, azon túl már kevésbé leszünk elegánsak. Az ilyen szetteket jól viselhetjük egy csinos és férfias loaferrel vagy akár bőr szandállal is.

Szandálcipő? Miért is ne!

A sneakerek mellett bizony kipróbálhatjuk a modern szabású bőrszandálokat is. Ezek között ugyanis bőséggel találhatóak olyan fazonok, amelyek zártabbak és formára is leginkább a sneakerre emlékeztetnek. Az ilyen szandálcipőket nyugodtan viselhetjük az irodai megjelenésünkhöz, hiszen közel sem olyan nyitottak mint egy klasszikus szandál, ám mégis tökéletes kényelmet és szellőzést biztosítanak – de azért a zoknit mellőzzük ezekhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük