Effaclar Spotscan: A La Roche-Posay mesterséges intelligenciával működő akné tesztje

Az Effaclar Spotscan az első olyan akné teszt, amelyet a La Roche-Posay fejlesztett ki, és amely mesterséges intelligenciára használatára épül. Az innovatív algoritmus kifejlesztése érdekében több ezer férfi és nő különböző bőrtípusának a képét elemezte a La Roche-Posay, bőrgyógyászok bevonásával.

A képek alapján azonosítja a bőrhibákat

Az Effaclar Spotscan alkalmazás a képek alapján azonosítja a bőrhibákat, majd 0-tól 4-ig terjedő értéket ad a bőr állapotáról. Ezek után személyre szabott Effaclar arcápolási programot készít, és tanácsokat ad a bőrápoláshoz.

Az „előtte-utána szimulátor” segítségével a felhasználók megtekinthetik a várható eredményeket. Az Effaclar Spotscan lehetővé teszi a bőr állapotának nyomon követését egész évben, és emlékezteti a felhasználókat a rendszeres bőrgyógyászati ellenőrzés fontosságára.

A La Roche-Posay 25 éves bőrgyógyászati tapasztalata és különleges tudása alapján kifejlesztett egy szakértő termékcsaládot az olajos bőr ápolására, amely testre szabott és kíméletes ápolást nyújt minden bőrtípus számára.

Az Effaclar Spotscan innovatív megoldást kínál az aknéval küzdőknek, amely pontos diagnózist és személyre szabott ajánlásokat ad a bőrápoláshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük