Egy Samsung tok egyszerre lehet elegáns és biztonságos is

Általában azért vásárolunk telefonunkhoz tokot, hogy azt megvédjük a külső mechanikai behatásoktól, az esésből, ütésből adódó sérülésektől, esetleges extrém helyzettől, ami károsíthatná okostelefonunkat.

A praktikum mellett a másik szempont az esztétika, hiszen egy tok máris megváltoztatja készülékünk kinézetét, színét, megjelenését. A kényelem is fontos szempont lehet, ugyanis a tokok egy része egyéb funkcióval is rendelkezik, ilyen például egy kis zseb a hitelkártyáknak, egy papírpénznek, vagy egy gyűrű a hátlapon, ami segítségével az állványhoz, autótartóhoz rögzíthetjük, letámaszthatjuk.

A TPU

A mobiltokok, mint például a Samsung A52 tok is többféle anyagból készülhet, leggyakrabban szilikonból. Ilyen például a termoplasztikus poliuretán, mely a köztudatban TPU-ként terjedt el. A TPU annak köszönheti népszerűségét, hogy a szilárdsága mellett megvan a kellő rugalmassága is, emiatt tudja csillapítani az ütéseket. Az ára is nagyon kellemes, a minőséghez képest pénztárcabarát.

Fokozott védelem

A matt-fekete színű Supcase Unicorn Beetle Samsung A52 tok PC és TPU anyaghasználattal készült. Ennek a két műanyagnak a felhasználásával sikerült egy elegáns, ugyanakkor kiemelkedően ütésálló tokot létrehozni. Ez a kombináció nemcsak a mechanikai sérülésktől védi a telefont, de a szennyeződést is taszítja, nem maradnak meg az ujjlenyomatok.

A Supcase márkájú tokok közös jellemzője, hogy rendelkeznek az úgy nevezett MIL STD 810G-516.6 minősítéssel, mely azt jelenti, hogy az ebben lévő készülék 3 m-es magasságból történő esését is jelentősen tompítja. A tesztek során 2 m-ről ejtettek le száz telefont, amik ebben a tokban voltak, és a száz telefonból 26 telefonnak semmi baja nem lett.

Bőr és a TPU

A Tech-Protect Wallet Samsung Galaxy A12 tok ötvözi az eleganciát a biztonsággal, mert gyönyörű fekete bőrből és TPU szilikonból készült. Ha egy ilyen tokban van az okostelefonunk, az nemcsak védelmet jelent a készülék számára, de ránézni és kézbe fogni is nagyon jó.

A képernyő védelmét a mágneszáras előlap biztosítja. Kártyatartó is van benne. Sokáig használhatjuk, mert időtálló kivitelben készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük