Miért éri meg a weboldal készítés 2023-ban?

Egy sikeres vállalkozás nem működhet céges weboldal nélkül 2023-ban, ezért van szükség egy olyan profi webfejlesztő csapatra, amelynek tagjai több év tapasztalattal rendelkeznek a weboldalak és webáruházak létrehozásának területén.

Miért fontos a honlap készítés 2023-ban?

Egy weboldal olyan, mint egy iroda: megtalálható benne minden, ami reprezentálja a vállalkozásod működését, termékeit és szolgáltatásait. Olyan formában kell egy új weboldalt létrehozni, hogy az hozzájáruljon a márkaneved építéséhez és az ügyfélköröd bővítéséhez.

Honlap készítés során két fő módszerrel lehet forgalmat szerezni. Az egyik az organikus forgalom szerzése tartalommarketing és keresőoptimalizálás révén, ami hosszú távon hoz eredményeket és akár több ezer látogatót havi szinten. A másik opció a fizetett Google és Facebook hirdetések, amikkel szintén növelhető a forgalom, viszont csak rövid távon működik.

Ha nem rendelkezel weboldallal, nagyon behatároltak a lehetőségeid: csak lokális szinten tudsz értékesíteni, ami sokkal kisebb bevételt és kevesebb vásárlót jelent.

Hogyan hozható létre egy weboldal?

Egy webhely elkészítése számos kisebb lépésből tevődik össze:

  • domain név lefoglalása, regisztrációja;
  • tárhely megvásárlása;
  • CMS rendszer kiválasztása;
  • SSL tanúsítvány társítása;
  • weboldal sablon és bővítmények beállítása;
  • SEO és online marketing eszközök alkalmazása.

A listát még rengeteg dologgal folytathatnánk, de túl hosszú lenne. A legjobb döntés, ha a weboldalad elkészítését egy profi csapatra bízod, akik határidőn belül megalkotják álmaid weboldalát, ahol élmény lesz online értékesíteni.

Egy megbízható webfejlesztő minden beállítást elvégez a weboldalon, ami így kulcsrakészen kerül átadásra. Mi leginkább a WordPress CMS rendszert ajánljuk, ami gond nélkül bővíthető több tízezer ingyenes bővítménynek hála, és viszonylag egyszerűen elsajátítható a kezelése, ha önállóan szeretnéd fejleszteni a weboldalad funkcióit.

A weboldal készítés árak egyébként 150.000 forinttól indulnak, a határ pedig a csillagos ég. Attól függ minden, hogy mennyi egyedi fejlesztésre van szükséged és milyen online fizetési rendszereket akarsz használni, hány terméket kell feltölteni a webáruházad felületére, stb.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bátran, mi segítünk mindenben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük