Bemutató: a selfieparty.hu weboldalt szemléztük

pózolás a selfie fal előtt

Előbb-utóbb az emberek nagy része válaszúthoz érkezik, és meghozza élete egyik talán legnehezebb, legnagyobb körültekintést igénylő döntését, mely jelentős kihatással lesz élete további részére, és elhatározza, hogy házasságra lép élete szerelmével.

Esküvőszervezés

Ezek után nincs más hátra, meg kell szervezni az esküvőt, ami az esetek nagy részében több hónapos munkát jelent a házasulandók számára még akkor is, ha ebben rengeteg segítséget kapnak, mert esküvőszervezőhöz fordulnak.

A nagy elhatározás után ismét döntések sorozata áll előttük. Meg kell állapodniuk nagyon sok dologban, például abban, hogy hol legyen a nagy esemény, hány főt hívjanak meg, hová menjenek vacsorázni, vacsora alatt mivel szórakoztassák a vendégeket, illetve az is fogas kérdés, hogy mi legyen a köszönő ajándék.

A selfieparty.hu selfie boxokkal foglalkozik

Ha igazán fergeteges buliban gondolkodnak, akkor mindenképpen érdemes a selfieparty.hu oldalát meglátogatni, egy kicsit elidőzni, nézegetni az oldalt, mert ott rendelhető fotóautomata esküvőre. De miért jó, ha bérlünk egy selfie boxot? Nézzük csak meg kicsit közelebbről ezt a szolgáltatást, és annak előnyeit.

Miért jó egy szelfi fal?

Első sorban azért érdemes megrendelni a selfie gépet, mert ez mindenkinek tetszeni fog. Jól fog szórakozni a vendégek apraja-nagyja, ugyanis ez az unokáktól a nagymamákig, a barátoknak, rokonoknak, minden meghívottnak tetszeni fog. Garantált lesz így a felhőtlen szórakozás, jókat lehet kacagni, miközben a szelfi fal előtt pózolunk, vagy épp a többieket nézzük, ahogy megváltozik a kinézetük a sok vicces kiegészítőt használva.

Lehet tehát bohóckodni a box előtt, de persze komoly képek is készülhetnek. A lehetőségeknek csak a mi és a vendégek elképzelése szabhat határt. Az este folyamán bármikor használható. Maga a gép könnyen kezelhető, hamar megtalálhatjuk a nekünk való beállítást, és ha meguntuk, választhatunk másikat.

Fotóalbum csomag is rendelhető, így a nagy esemény folyamatosan rögzítésre kerülhet, mert a vendégek elhelyezhetik az albumban az elkészült képeket, és kommenteket, jókívánságokat, vicces megjegyzéseket is írhatnak mellé.

Azonnali nyomtatás

Talán a legjobb az egészben az, hogy az elkészült képek azonnal nyomtatásra is kerülhetnek, nem kell várni heteket a kidolgozásra. Az ottlévők magukkal vihetik a fotókat, amire egyedi nyomtatással a dátum, a nevek is rákerülhetnek.

Ennél jobb köszönő ajándékot elképzelni sem lehet!

SelfiePARTY.hu – Selfie gép, fotógép bérlése

Telefonszám: 06 30 216 7912

Nyitvatartás: Nyitva: 0–24

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük