Nincs érzékibb partner, mint a bika csillagjegy szülöttei

an astrologer explaining a natal chart to a younger woman

A bika (lat. Taurus) a Föld elem képviselője – meleg, szenvedélyes, aki jobban érzi a Vénusz rezgéseit, mint bárki más. A bika számára kiemelten fontos a földi élvezet – jó bor, a legjobb szivarok, finom ételek és a drága dolgok. Soha nem fogja kockára tenni a jólétét egy ötlet, egy álom, egy kísérleti cél érdekében – ő az állatövi jelek egyik legstabilabb és leginkább ésszerű képviselője. Nem véletlen, hogy leggyakrabban ők a bankárok és a politikusok.

A tiszta, logikus, rendezett világ nagyon kényelmes a bika számára, akik nagy sikereket érnek el, ha körülöttük stabilitás és a rend uralkodik. Kitartás, makacsság és akaraterő jellemzi, de csakis önmagára képes hallgatni, és nehéz meggyőzni, megtörni, rákényszeríteni, hogy elvei ellen cselekedjen. Ugyanakkor a bika a leginkább emocionális partner, a szerelemben nincs nála szenvedélyesebb és érzékibb partner.

Szinte nincs olyan horoszkóp, mely ne ugyanezeket írná le a bikákról. A napi bika horoszkóp sorai között megtalálható a szenvedély, a szerelem, az új párkeresés, de egy szakítás is. Ha pedig magadra ismersz a fentiekből, akkor olvasd el, mi jellemzi a bika jegybe tartozókat!

Ilyen egy bika férfi

A bika férfiak szilárdak, nyugodtak, konzervatívak és temperamentumosak. De, ha feldühíted, menekülj, nincs ugyanis rosszabb a dühös bikánál!

Nem tombol az ötletektől, kissé lusta és passzív, de képes anyagi kényelmet nyújtani, magára vállalni a családdal és szeretett nőjével kapcsolatos minden aggodalmat, és mindenekfelett, megbízható társ. Előnyben részesíti az egyenrangú kapcsolatot, és miután összeházasodik, ritkán válik el.

Ilyen egy bika nő

A bika az egyik legszebb nő az állatövi jelek közül, erős szexuális energia és vágy ég benne, hogy a figyelem középpontjában legyen. Gyakran ők válnak a cég lelkévé, miközben azt állítják, hogy nem töltenek be vezető szerepet.

A bika nő inkább érzéki, mint intellektuális, de a mindennapi életben rendkívül bölcs. Nagyon ritka az a nő, aki ilyen ügyesen képes rávenni a férfit, hogy luxussal és drága ajándékokkal halmozza el, de ennek a csillagjegynek a szülöttei ezt is meg tudják tenni.

Ha megnézed a bika napi horoszkóp nőkre vonatkozó részét, akkor pontosan ezeket a passzusokat láthatod viszont. Nagyok sokszor jelenik meg benne a karrierre, a munkahelyi előléptetésre vonatkozó jóslat, de gyakran arról olvashatsz, hogy valamilyen nagy ajándékra számíthatsz.

Azt is meg kell említeni, hogy az erős és erőteljes bika nők jelentős része olyan passzív és kényelmes partnert választ, aki készen áll arra, hogy a tenyerén hordozza és teljesítse minden vágyát. A bika nő kórosan féltékeny, és a rivalizálás legkisebb jelét sem tudja elviselni. Ebből a szempontból pont úgy viselkedik, mint a csillagjegye névadójául szolgáló állat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük