Telefontok – Mutatjuk, hogyan válaszd ki a legjobbat

Milyen egyszerű lenne az élet, ha minden mobilkészülékhez egyetlen telefontokot kínálna a gyártó, ami a teljes élettartama alatt megvédi a karcolásoktól vagy a leeséstől. Ám ez nem így van. Olyannyira nem, hogy a mobiltokok piaca ma már az egyik leggyorsabban fejlődő üzletág.

Nem is csoda, ha eltévedünk ebben a rengetegben és segítségre van szükségünk. Milyen anyagból készüljön, milyen stílust képviseljen, biztosan megvédi-e a telefont és vajon elég egyetlen tok vagy többre van szükség? Segítünk eligazodni.

Az ideális telefontok több elvárásnak is megfelel

Az első és legfontosabb kérdés telefontok vásárlás előtt, hogy milyen hatásoknak van kitéve a készülék. Ha csak otthon vagy egy irodában kerül kézbe, akkor a hátlapi mobiltok is képes megóvni a kisebb ütésektől vagy a karcoló felületek okozta károsodástól.

Fontos szempont az is, hogy hányan markolják fel egy nap a készüléket. Egy közösen használt mobil a baktériumok terített asztala, ilyen esetben egy antibakteriális felületkezeléssel ellátott telefontok a legjobb választás.

Mivel a mobiltelefon egy olyan eszköz, amit naponta többször is kézbe veszünk, kardinális szempont lehet a megjelenése. A jó benyomáshoz hozzátartoznak a külsőségek, amibe beletartozik hőn szeretett mobilunk stílusa is. A telefontok egy nagyszerű eszköz arra, hogy egyéniségünkról árulkodjon.

A vidám, színes tok vígkedélyű személyiségre utal. A bőrből készült flip tok általában a kifinomult stílus jelképe, a fehér tok a tisztaságot és a rendszerezettséget juttatja eszünkbe.

Bármilyen széles is a telefontok kínálat, nem szabad elfeledni, hogy a tok elsődleges feladata mégis csak az, hogy megóvja a készüléket a külső hatásoktól. Azok számára, akik fizikai munkát végeznek vagy sportoláshoz is magukkal viszik a mobiljukat, fontos a megfelelő védelem. Számukra extrém ütésálló és vízálló tokra van szükség.

Nem ritka, hogy a csábító választék vagy a naponta változó élethelyzetek miatt sokan ugyanahhoz a mobilhoz több különféle telefontokot vásárolnak és cserélgetik azokat. Így mindig garantált a kifogástalan megjelenés és a megfelelő védelem a telefon számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük