Tippek, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes barber shopot

Szükséged van egy jó beszélgetésre, egy vadonatúj külsőre vagy egyszerűen csak egy kis én-időre vágysz? Akkor feltétlenül keress fel egy borbély üzletet, amely ezek közül mindhármat biztosítja számodra! Olvasd el az alábbi cikkünket, amelyben mutatunk két hatékony módszert arra vonatkozólag, hogy hogyan találhatod meg a legjobb barber shopot a közeledben!

Ajánlás kérése

Lehet, hogy ez magától értetődőnek hangzik, de a legbiztosabb módja annak, hogy megtaláld a tökéletes barber shopot, az egy ajánlás. Kérdezd meg a barátaidat, a kollégáidat vagy a kávézóban lévő, remek frizurával rendelkező férfit, hol vágatják le a hajukat! Ezután pedig irány a Google és a Facebook, ahol lecsekkolhatod az adott üzlet korábbi vendégeinek véleményeit. Ha ők időt szakítottak arra a napjukból, hogy ezeken a platformokon pozitív véleményt írjanak a vállalkozásról, akkor biztos lehetsz abban, hogy a szolgáltatásai minőségiek, és megéri felkeresni őket.

Vagy akár kikérheted a korábbi barbered véleményét is. Neki ugyanis már van némi fogalma arról, hogy mik az igényeid, és valószínűleg kiterjed kapcsolati hálóval is rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyebben meg tudja mondani, hogy melyik üzletbe érdemes betérned.

Instagram

Az Instagram egy olyan eszköz, amelyet manapság a barberek portfólióként használnak a munkájuk ismertetéséhez. Ha beírod a keresőjébe a lakóhelyedet, mögé biggyeszted a barber kifejezést, és rámész a helyek fülre, akkor feldobja az összes olyan barber shopot a közeledben, amelyet korábban megjelöltek egy fotón.

Kattints az üzlet nevére, és görgess lejjebb, hogy mazsolázhass a képek közül! Amennyiben pedig egy adott frizura felkelti az érdeklődésedet, akkor keresd fel az adott barber shop profilját, hogy mielőbb fel tudd venni velük a kapcsolatot!

Egyébként mi is ezzel a módszerrel akadtunk rá a Barber World-re, amely az internetes visszajelzések alapján az egyik legkedveltebb barber shop Budapest szívében. Egyrészt azért, mert csodás munkát végeznek. De nem elhanyagolható az a kiváló miliő sem, amely az üzletbe betérve fogad minket. Igazi felüdülést jelent az a fél vagy egy óra, amit nálunk tölthetünk.

Barber World

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük