Az Interspar akciók tovább folytatódnak

Az Interspar hétvégi szuperakciók, péntektől egészen vasárnapig, további kedvezményekkel jönnek, főleg élelmiszer és háztartási cikkek keretében, emellett a 7 szuperakció, hétfőtől szerdáig, egyéb árleszállításokat hoz.

Ezekről pontos részleteket ismerhetünk meg az Interspar akciós újság aktuális kiadásából.

A MySpar alkalmazás előnyei

A Google Play, App Store vagy App Gallery-ből ingyenesen letölthető alkalmazás számtalan előnnyel jár a hűséges vásárlóknak:

  • Születésnapunkon is meglepetéseket hoznak például egy 500 forintos kuponnal.
  • Egyedi kedvezményekben részesülünk.
  • Megnézhetünk minden aktuális akciót – ennek érdekében beállíthatjuk mobilunkat, hogy értesítsen minden, számunkra érdekes ajánlatról.
  • Megmutatja a hozzánk legközelebb álló üzletet.
  • Összeírhatjuk a vásárlólistát, hogy semmit ne hagyjunk ki, amelyet akár családtagjainkkal és barátainkkal is megoszthatunk.
  • Áttekinthető a SPAR-ban készült pékáruk összetétele és esetleges allergén anyagok jelenléte.
  • A hűség pontok könnyen, érintésmentesen is beválthatók a kasszáknál.
  • Ajándékkupon digitális regisztrációja lehetővé teszi a közvetlen, mobillal való fizetést és ezután is követhető a rajtamaradt keret.

Az Interspar a vásárlói szolgálatában

Magyarországon a SPAR üzletei és alkalmazottai már 31 éve állnak a vásárlók szolgálatában, tapasztalattal és odaadással. Részesülhetünk ebből bármelyik üzletben tett látogatásunk alkalmával, főként amikor a kiszolgáló pultnál lévő akciókat vadásszuk, de akár az alkalmazottakkal való társalgásban is. Bizalommal és kedv szerint választhatunk a széleskörű péktermékek közül is, amelyeket helyben, a SPAR üzletekben sütnek. Mi sem jobb reggelire, mint egy frissen sült kakaós csiga?

Ha az éléskamránkat szeretnénk pontra tenni akkor itt is van honnan választani, mélyhűtőbe vagy konzerves kiszerelésbe számos hazai és minőségű termékkel szerelkezhetünk fel. Hogy ténylegesen lássuk az árkülönbséget, az üzletekben és a reklámújságokban megtalálhatjuk a kispórolt összeg árat feltüntetve minden akciós termék esetében.

Az akciós újságok egy helyre gyűjtve sokat segítenek abban, hogy mindig a legjobb ajánlatokat foghassuk ki az üzletekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük